Odvjetnik pjevačice Severine Vučković, Mate Matić, potvrdio je da je sud u Splitu donio odluku o vraćanju Severininog sina njoj u skrbništvo.

Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje, rekao je za Matić za N1 dodajući da na ovu odluku nema žalbe.

Ali naknadno ćemo se boriti da Severina dobije puno skrbništvo nad djetetom. Čim je odluka da roditelji jednako vrijeme provode s djetetom smatra se da je dijete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vijest, rekao je odvjetnik Matić, piše Jabuka.tv.

Severina je ovu vijest dala naslutiti na koncertu u Luštici gdje je prije izvođenja pjesme “Rođeno moje” okupljenima kazala “vratilo se dite doma”.

Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem, rekla je Severina.

/HMS/

error: Content is protected !!