Iako je obddukcija tijela ubijene 44-godišnje žene iz BiH u Austriji trebala biti urađena jučer, prema navodima tamošnjih medija ona je iz za sada nepoznatih razloga odgođena za danas.

S druge strane, njen 47-godišnji suprug koji se sumnjiči da ju je ubio metalnom šipkom još nije pronađen unatoč opsežnoj potrazi austrijske policije za njim u šumovitim predjelima oko Salzburga.

Podsjećamo da je za njim raspisana i potjernica zbog sumnje da je usmrtio nesretnu ženu.

U novim detaljima istrage austrijski novinari saznali su da se par razveo prije dvije godine, a da je razlog za to nasilje u obitelji koje je žena godinama trpjela.

Navodno je više puta fizički maltretirana i bila je žrtva višegodišnjeg verbalnog nasilja. Par ima dvoje djece koji su smješteni kod rođaka.

Bijeli BMW osumnjičenog pronađen je na parkingu u blizini autoceste Tauern, nedaleko od južnog ulaza u Tauern tunel u Cederhausu, a tijelo ubijene otkriveno je u subotu poslijepodne između Grosgmajna i Firstenbruna.

Djeca ubijene žene prijavila su njen nestanak nakon što se nije vratila sa sastanaka sa bivšim suprugom. Trebali su da se dogovore oko prodaje zajedničkog stana, a istražitelji sumnjaju da se upravo tu krije motiv zločina.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!