Španjolski mediji donijeli su bombastičnu vijest, Barcelona je zadnjeg dana prijelaznog roka ponudila RB Leipzigu 75 milijuna eura za bivšeg igrača Dinama Danija Olma!

Mundo Deportivo navodi da je španjolski reprezentativac dogovorio osobne uvjete s klubom iz kojeg je kao mladić došao u Dinamo, no klubovi na kraju nisu pronašli zajednički jezik.

Barcelona je htjela uzeti Olma na jednogodišnju posudbu, uz otkup sljedećeg ljeta, no Nijemci su eventualno bili spremni pristati samo na izravan transfer, jer Olmo im je važan igrač, a nisu u financijskim problemima da bi ga prodavali pod svaku cijenu.

– Barcelona ga je htjela dovesti zadnji dan prijelaznog roka, ali bilo je nemoguće zadnji dan to napraviti iz puno razloga, rekao je Olmov zastupnik Andy Bara za Hinu.

– Leipzig jednostavno to ne želi. Probali smo napraviti sve što je u našoj moći, dodao je.

Podsjetimo, Olmo je došao u Leipzig iz Dinama za 20-ak milijuna eura. U međuvremenu se prometnuo u standardnog španjolskog reprezentativca i sada ga klub u kojem je napravio prve nogometne korake, no i koji ga je olako pustio u Zagreb, želi vratiti u svoje redove. Da se transfer ostvario, značajno bi zaradio i Dinamo, jer je prilikom prodaje Leipzigu dogovoren postotak od njegovog budućeg prelaska, a od potencijalnih 75 milijuna eura zagrebački klub dobio bi 10-ak milijuna. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!