Emir Dilaver vratio se u Dinamo. Vraća se nakon nepunih godinu dana, potpisao je višegodišnji ugovor, navodi klub na svojim službenim stranicama.

Njegova je prva epizoda trajala nešto dulje od dvije godine. Došao je u ljeto 2018. i odigrao 71 službenu utakmicu.

Premijerni je nastup upisao u pobjedi protiv izraelskoga Hapoela iz Be’er Sheve s 5:0 u 2. pretkolu Lige prvaka i ubrzo postao jedan od “ključara” maksimirske obrane.

Iz Dinama je otišao krajem rujna prošle godine s osvojena dva naslova prvaka, jednim Superkupom, a u tom je mandatu dočekao europsko proljeće u Europa ligi i sudjelovao u Ligi prvaka.

Upisao je i tri nastupa u novoj sezoni HT Prve lige u kojoj je Dinamo na kraju obranio naslov prvaka. Od rujna 2020. bio je igrač turskog kluba Çaykur Rizespor.

– Drago mi je što sam ponovno u Dinamu i što se sve ovako brzo realiziralo. Baš sam sretan što sam opet ovdje i jedva čekam da krenem raditi, da vidim igrače i upoznam neka nova lica. Pratio sam sve utakmice Dinama dok nisam bio ovdje, prvenstvo i Europu, gledao sam sve s prijateljima. Baš mi je bilo drago kakva je bila prošla sezona, fantastično, i ja sam uživao u tome. Iznimno sam zadovoljan povratkom. Ambicije su uvijek visoke, kad si u Dinamu naravno da imaš velike ambicije. Ostao je kod mene i dalje onaj fajterski gard koji sam imao i prije, idemo gaziti i to je to, rekao je Emir Dilaver po potpisu ugovora, a prenosi GNK Dinamo. 

Izvor.hrt.hr

error: Content is protected !!