Njemački tenisač Alexander Zverev komentirao je situaciju s dugom pauzom koju je Stefanos Tsitsipas napravio tijekom meča s Andyjem Murrayom na US Openu. To nije bio prvi takav slučaj Grku.

– Ponovno se dogodilo, a događa mu se svaki meč. To nije normalno. Protiv mene u Parizu, protiv Novaka, mislim da se i protiv Krajinovića u Hamburgu nešto žalio. A protiv mene u Cincinnatiju je bilo smiješno i opet sada. Mislim da i drugi sad počinju shvaćati o čemu je riječ, komentirao je Zverev.

Istaknuo je da je Tsitsipas treći igrač svijeta i to mu nije potrebno. Ipak, govori da zna da je to dozvoljeno, no i da postoje nepisana pravila među igračima.

Dobio je Zverev opet i pitanje o Tsitsipasovoj pauzi u Cincinnatiju.

– Nije ga bilo duže od deset minuta. Njegov tata piše poruke na mobitelu, a on izađe na teren i odmah promijeni taktiku. Svi su to vidjeli. Ili je išao na neko magično mjesto ili postoji komunikacija. Vjerujem, kao što i Andy rekao, da mora postojati neki nivo poštovanja. Nekada je moguće da se ode samo do toaleta, ali to se događa prečesto, zaključio je Zverev.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!