Izbornik Zlatko Dalić bio je zadovoljan prezentacijom svojih nogometaša u pobjedi protiv Slovačke u Bratislavi.

– Moram čestitati dečkima, ne na pobjedi, nego na borbenosti i energiji, zato je na kraju došla nagrada. Protivnik je bio borben i nošen publikom,  ali najviše nas je sputavao katastrofalan teren, koji nam je onemogućavao zadnji pas. Slovaci nam cijelu utakmicu nisu došli do gola, osim u zadnjih pet minuta. Čolak je morao bolje reagirati u situaciji pred golom u prvom dijelu. Ivušić nas je spašavao na kraju u drugom, ali on je zato tu, da spašava, čestitam mu na tome. Broza je nagradilo za sve ovim sjajnim golom. Neću secirati ništa, izborili smo važnu pobjedu, rekao je izbornik za Novu TV.

O brojnim izmjenama je rekao:

– Igrali smo prije tri dana utakmicu, dečki su bili umorni, htio sam pojačati presing i agresiju sa svježim igračima, dobili smo i sve je dobro. Izmjene su donijele pritisak, ali uvijek fale šanse. No tri boda su tu za nas i ja sam sretan zbog toga, dodao je.

Prokomentirao je i predstojeći susret sa Slovenijom.

– I Slovenija je sad umorna, dobili su Maltu 1:0 i neće im biti lako. Očekujem veliku podršku naših navijača, da ćemo biti dobri, kompaktni i agresivni i pobijediti Sloveniju.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!