Hrvatska reprezentacija ostvarila je važnu pobjedu protiv Slovačke u Bratislavi u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Donosimo prve reakcije hrvatskih nogometaša nakon pobjede.

–  Ovo je jako bitna pobjeda. Bila je teška utakmica, znali smo da će tako biti. Teren je bio težak, bilo je teško igrati lijepo na takvom terenu, no najvažnije je da smo uzeli tri boda. Nisu ni oni imali neke izrazito velike prilike, možda u završnici, ali izvukli smo se, rekao je Oršić u izjavi za Novu TV.

Tok utakmice je prokomentirao:

– Dobro smo startali, malo je falilo do neke bolje šanse i zabijemo, no odbijanac i fantastičan gol Broza, super da je tako završilo.

Od sljedećeg dvoboja sa Slovenijemom očekuje:

Uvijek je dobro pobijediti, imaš više samopouzdanja, svi se nadamo da će doći puno naših navijača i da ćemo uzeti i tri boda protiv Slovenije!

Jedan od junaka pobjede bio je debitant na golu Ivica Ivušić.

– Ovo je stvarno debi iz snova, mogao sam ovakav dan samo priželjkivati, ostavirli su mi se dječački snovi. No najvažnije je da smo uzeli tri važna boda u borbi za Katar. Ekipa je odradila sjajan posao na terenu i svi smo zaslužili ovu pobjedu, a meni je drago da sam dao svoj doprinos. Osjetio sam da trebamo zabiti, jer bili smo bolja momčad krozi cijelu utakmicu, rekao je Ivušić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!