Novak Đoković nije uspio osvojiti naslov na US Openu u New Yorku, pošto je u finalu izgubio od drugog tenisača svijeta Rusa Danila Medvjedeva. Na samom kraju utakmice na stadionu “Arthur Ash” odigrala se iznimno emotivna scena. Pri reuzltatu 2:0 u setovima i 5: 4 u gemovima za Rusa, publika je podržala Novaka gromoglasnim pljeskom želeći da se meč nastavi. Cijeli stadion je ustao i ovacijma dao podršku Noletu! Đokovića su u tom trenutku preplavile emocije, nije mogao zaustaviti suze – piše zena.blic.rs.

Ista se stvar dogodila još dva puta, kada je nakon dodjele pehara na konferenciji za novinare održao govor.

– Osjetio sam nešto što nikad prije nisam ovdje u New Yorku. Publika je učinila da se osjećam veoma posebno. Ne znam, nisam ništa očekivao, ali količina podrške i energije, ljubav koju sam dobio od publike nešto je što ću zauvijek pamtiti – rekao je Novak i dodao:

– Zato sam plakao pred kraj. Emocije i energija su bile tako snažne. Kao osvajanje 21. Grand Slam turnira! Iskreno, tako sam se osjećao. Vrlo, vrlo posebno. Dirnulo me u srce. Na kraju ipak nisam pobijedio. Ja sam sportaš. Ovo su trenuci kojih se sjećate. To su veze koje uspostavljate s ljudima i koje će trajati dugo. Bilo je predivno!

Ni Jelena Đoković nije krila tugu zbog propuštene Novakove prilike, a kamera ju je snimila kako jedva suzdržava suze nakon završetka meča. Svi znaju kolika mu je podršku i koliko se vatreno borila tijekom svih utakmica. Glavu gore, Jelena! Bit će još prilika za osmijehe nakon velikih Novakovih pobjeda – piše zena.blic.rs.

PIŠE PSD.

error: Content is protected !!