Službeno su počele nominacije za izbor “Hercegovka godine” koje će se primati  do 13. listopada ove godine, a kako se navodi u pozivu sve Hercegovke koje krasi dobrota, plemenitost, snaga i ponos ovoga kraja su dobrodošle.

 Dovoljna je samo jedna nominacija da nominirana osoba uđe u prvi krug glasovanja. Pravo na sudjelovanje nemaju prošlogodišnje pobjednice, a nominacije, kao i glasovanje, odvijat će se isključivo putem e-mail adrese “hercegovkagodine@gmail.com”.

 Uvažavat će se samo kompletne prijave za nominacije pristigle na spomenutu e-mail adresu koje uz potrebne podatke (ime i prezime, mjesto stanovanja, zanimanje, fotografiju te kratki opis) moraju sadržavati i pristanak za sudjelovanje nominirane osobe.

 – Želimo ovo tegobno vrijeme učiniti malo veselijim i optimističnijim – kazala je predsjednica Organizacijskog odbora Daniela Škegro.

 Naglasila je kako su sve Hercegovke, neovisno o mjestu stanovanja i zanimanju, a koje krasi dobrota, plemenitost, snaga i ponos ovoga kraja, dobrodošle.

 – Očekujemo i ove godine jednu lijepu priču kroz koju ćemo proslavljati i našu dragocjenu Hercegovinu i njezine žene. Posebno se radujemo nominacijama naših bakica u kategoriji  ‘Čuvarice ognjišta i praga’ čije priče o njihovoj snazi i izdržljivosti, itekako imaju značaj – dodala je Škegro.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!