Pokojna autorica Marina Tucaković napisala je brojne hitove za najveće zvijezde bivše Jugoslavije poput Miše Kovača, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Severine i Nede Ukraden, za koju je koautorica pjesme “Zora je”, piše Večernji.hr.

Neda je u jednom intervjuu otkrila kako je Marina u toj pjesmi napisala samo pet riječi, no to joj je donijelo čak 100 tisuća eura.

– Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali Jovane, zora je, pa Milane, zora je. Posljednja i konačna verzija je Zora je.

Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih donio više od 100.000 eura – ispričala je Neda u emisiji Glamur.

Podsjetimo, Marina Tucaković preminula je jučer u 68. godini nakon duge i teške bitke s karcinomom. Proteklih dana zdravstveno stanje bilo joj je jako loše, a nakon nekoliko ohrabrujućih vijesti da stanje ipak ide na bolje uslijedila je ona najtužnija vijest – Marina se ipak nije uspjela izboriti s opakom bolesti.

Zbog uznapredovalog karcinoma, ali i zaraze koronavirusom posljednje je dane provela na respiratoru u beogradskom KBC-u Dragiša Mišović.

Tužnu vijest medijima je potvrdio Marinin shrvani suprug, glazbenik Aleksandar Radulović Futa.

– Istina je. Nemojte me ništa pitati. Hvala vam na razumijevanju – kratko je kazao novinarima Telegrafa. Njezin odlazak ostavio je golemu prazninu u srcima brojnih glazbenika diljem regije s kojima je surađivala.

/HMS/