Hrvatski nogometni trener Igor Tudor odlično je startao na klupi Verone, u susretu 4. kola talijanskog prvenstva na domaćem je terenu svladao Romu sa 3-2 (0-1).

-Naravno da sam sretan, dobra pobjeda koja je došla nakon dugo vremena. Dečki su pružili fantastičnu predstavu. Utakmica nije bila laka, ali imali smo isti intenzitet kroz cijelu utakmicu i stvarno sam sretan, rekao je Tudor nakon utakmice.

Uoči ovog dvoboja Verona je bila bez bodova, dok je Roma, koju od ove sezone vodi karizmatični Jose Mourinho, imala stopostotni učinak.

-Uvijek se može još napredovati. Imamo pravi mentalitet i nikad ne odustajemo. Moramo popraviti naš stil igre, ali za pobijediti u ovakvoj utakmicu potreban je karakter, rekao je Tudor.

Na klupi Verone od 2019. do 2021. bio je Ivan Jurić da bi ga zamijenio Eusebio Di Francseco koji se nije dugo našao u ulozi glavnog trenera.

-Moj prijatelj Jurić napravio je sjajan posao ovdje posljednje dvije godine, ja moram dodati nešto na ovo što je on radio. Pokušao sam napraviti sve, ali nije bilo lako u samo nekoliko dana. Ja sam njihov treći trener u samo nekoliko mjeseci, zaključio je Tudor.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!