Rukometaši PPD Zagreba odigrali su neodlučeno 27:27 s Elverumom u 3. kolu EHF Lige prvaka. Tako su Zagrebaši prekinuli niz od 17 poraza zaredom u tom natjecanju. 

– Želim reći, za početak, da je Borge Lund bio sjajan igrač i da je njegov potpis jasno vidljiv u igri Elveruma. Rezultat je na početku bio malo neočekivan za nas, neočekivano dobar. Ipak naša rotacija je malo slabija i jednostavno nismo uspjeli zadržati prednost. Raduje me činjenica da nismo potonuli kada su Norvežani prešli u vodstvo sredinom drugog dijela, rekao je trener PPD Zagreba Ivica Obrvan.

PPD je 19 sekundi prije kraja susreta kod 27:27 imao igrača više. No, u tom vremenu nije uspio organizirati smislenu akciju. Šut Luke Lovre Klarice pod prekršajem s devet metara i pokušaj Sandra Obranovića iz dosuđenog deveterca na isteku vremena nisu završili u mreži pa je svakoj momčadi pripao jedan bod.

– Na kraju smo imali i priliku za bod, ali nismo dobro organizirali zadnji napad. Veseli me to što smo uspjeli usporiti njihovu polukontru i iako nismo sretni jer nismo pobijedili u tome trebamo pronaći zadovoljstvo i dodatni motiv za dalje, dodao je Obrvan. 

– Imali smo dobar ulaz u utakmicu ali naša rotacija nije izdržala. Naravno da smo malo tužni i razočarani međutim moramo biti sretni radi boda i nastaviti s radom. Imam osjećaj da rastemo kao momčad i to je ono najvažnije, rekao je Csaba Leimeter, igrač PPD Zagreba.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!