Trener Genka John van den Brom najavio je susret protiv Dinama u drugom kolu Europske lige. Utakmica se igra od 21 sat u Belgiji.

Van den Brom istaknuo je da ovo nije ključna utakmica za njegov klub, s obzirom na pobjedu u prvom kolu.

– Ne smijemo već vršiti takav pritisak na ekipu, no ovo je zasigurno važan dvoboj, kojim možemo potvrditi naš dobar početak u Beču. Dinamo je izgubio od West Hama, pa je za njega ovo vjerojatno važniji dvoboj, ali to ne mijenja činjenicu da mi želimo zadržati zamah i da želimo napraviti još jedan korak prema našem cilju i prezimljavanju u Europi, rekao je na konferenciji za novinare te pohvalio zagrebačku momčad.

– Imaju fizički vrlo jaku momčad, uvijek imaju puno talentiranih igrača, prejaki su za svoju ligu i moraju igrati u Europi da bi vidjeli kako stoje, dodao je trener Genka.

Stručni komentator HRT-a i bivši nogometaš Mario Carević koji je igrao u Belgiji komentirao je šanse Dinama.

– Mislim da su šanse podjednake, to je stvarno klub velike četvorke u Belgiji, uz Anderlecht, Standard i Club Brugge. Imaju vrhunski stadion, odlične navijače, cijela pokrajina Limburg živi za taj klub. Stvarno imaju odlične rezultate zadnjih godina i ova današnja ekipa je vrhunska. Neće biti Dinamu lako, ali mislim da su šanse podjednake, rekao je Carević.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!