Prvak u teškoj kategoriji po WBC-u Tyson Fury branit će svoj naslov sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu protiv Amerikanca Deontaya Wildera, u njihovom trećem okršaju, u prvom je borba završila remijem 2018., u drugom je Britanac slavio i uzeo pojas.

U razgovoru za BBC Fury je rekao da ne bi imao žaliti za bilo čim čak i da se više nikada ne bori nakon borbe s Wilderom.

– Ne borim se da bih bio najbolji svih vremena ili postao legenda. Ne bi mi ništa značilo dodatnih 50 ili 200 milijuna, ne trebam biti tako bogat da bih živio svoj život. Ja sam normalna osoba koja je veoma dobra u boksu, rekao je Fury koj ima zanimljiv odgovor na to što ga motivia da se bori.

– To me mnogi pitanju. Sigurno nije zbog novca, zbog toga što nemam ništa drugo. Boksam jer to znam raditi, ne uživam u ničemu drugome, nemam hobije. Nakon boksačke karijere bit ću veoma tužna i usamljena osoba, rekao je Fury.

Britanski 33-godišnji boksač je favorit protiv Wildera, no svi znaju da Amerikanac ima snažnu ruku.

– Znamo obojica što možemo napraviti, nema tajni. Borim se protiv čovjeka koji te može nokautirati jednim udarcem, ali to mogu i ja, zaključio je Fury.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!