Hrvatska nogometna reprezentacija od danas je opet zajedno. Pred Vatrenima su nova dva izazova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022., dvoboji s Ciprom u gostima 8. listopada i Slovačkom u Osijeku 11. listopada.

Vatreni će sljedeća tri dana biti u Zagrebu, trenirat će na Hitrec Kacianu, a prvi trening je danas u 19 sati. U četvrtak putuju na Cipar gdje će u petak odmjeriti snage s domaćinom.

Dan poslije utakmice vraćaju se u Hrvatsku, u Osijek. Dvoboj sa Slovačkom na stadionu Gradski vrt na rasporedu je u ponedjeljak 11. listopada u 20.45.

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić ukazao je na izostanke u momčadi pred važne listopadske ispite i osvrnuo se na njihove potencijalne alternative.

– Na okupljanje neće doći Lovren i Juranović, dogovorili smo se zbog njihovih ozljeda i trenutačnog stanja da ostanu u klubu i treniraju. Juranović je otpao, a Lovrena neće biti s nama prvih tjedan dana, vidjet ćemo hoće li biti OK za utakmicu sa Slovačkom. Imamo situaciju sa stoperima, ali ne bih rekao i problem, jer imamo dosta kvalitete u tom dijelu igre. Aktivirali smo pretpozive Ćaleti-Caru i Pongračiću, oni su u punom treningu, iako nisu igrali sve utakmice, rekao je Dalić, koji u Juranovićevom odsustvu računa na Josipa Stanišića.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!