Pjevačica Nada Topčagić bila je specijalna gošća na proslavi jubilarnog 40. rođendana Zlatana Ibrahimovića u jednom luksuznom hotelu u Milanu, a za to je, kako navode mediji, dobila i pozamašan honorar.

Pored toga što je imala prilike da i na uho zapjeva Ibri i njegovim prijateljima njegovu omiljenu pjesmu “Jutro je”, što joj je bila velika želja, Nada se iz Milana vraća bogatija čak za 30.000 eura, koliko je navodno zaradila za nekoliko otpjevanih pjesama svom omiljenom nogometašu.

Kako se navodi, slavni nogometaš nije bio upućen u iznenađenje koje su mu njegovi prijatelji spremili. Oni su sami kontaktirali Nadu da dođe na njegovu proslavu kako bi mu priredili iznenađenje, što je ona prihvatila i ne znajući koliki će honorar dobiti za nekoliko minuta pjevanja.

Pjevačica je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja, koji je prvi i otkrio da se pjevačica nalazi u italijanskoj metropoli. Iako je to bilo potpuno iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao.

Nada i Zlatan, razmjenili su i poklone, pa je tako Nada čuvenom nogometašu dala portrete s njegovim likom, dok je on njoj darovao svoj dres sa potpisom.

“U Milanu je bilo fenomenalno! Mislim da sad i vrapci na grani znaju koliko se Zlatan i ja poštujemo i slobodno mogu da kažem da je to prijateljstvo koje će godinama  trajati. Spremila sam mu nekoliko iznenađenja za rođendan, u dogovoru s njemu bliskim ljudima sam se organizirala kako bi sve proteklo po planu i u najboljem redu. Pjevala sam mu na uho moj najveći hit “Jutro je”, mogu da se pohvalim i da su svi gosti skočili plesati. Sve sam ja ovo zaslužila. Kolege sa estrade mogu da mi pljunu pod prozor! Crknite i puknite od ljubomore! Moja karijera je opet u punom sjaju, cijeli svet bruji o meni. Vjerovatno će tek da me razapinju kolege”, kaže pjevačica koju su očito ponijeli zadnji događaji. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!