Hrvatski derbi ABA lige između Zadra i Cibone igra se u petak, 8. listopada, s početkom u 20:00 sati u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.
Cibona u ovaj dvoboj trećeg kola ulazi s dvije pobjede dok će Zadar pokušati doći do prve pobjede.

No, nama je ova utakmica posebno zanimljiva jer će mostarska braća Drežnjak, koja su godinama zajedno igrala u Širokom, prvi put igrati jedan protiv drugog.

Mateu (22) je ovo druga sezona u zagrebačkom klubu dok je Dario (23) ovoga ljeta otišao u Zadar i odigrao svoje prve minute u prvoj ABA ligi.

Nema tu nekih posebnih osjećaja, barem dok traje utakmica. Brata gledam kao protivnika i vjerujem da će i on dati sve od sebe da njegova ekipa pobjedi isto kao što ću i ja dati sve od sebe da Cibona upiše treću pobjedu. Pristup će biti kao i na svakoj utakmici, bez obzira što mi je s druge strane brat, izjavio je Mateo Drežnjak za portal Jabuka.tv.

Slično razmišlja i njegov stariji brat Dario.

Ovo je prvi prvi put da igramo jedan protiv drugoga. Nisam pričao s Mateom o tome, ali sigurno će biti neobično. Pristup će bit maksimalan i kao i svaku utakmicu dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, izjavio je Dario Drežnjak za portal Jabuka.tv.

Očekujem dobru utakmicu, protivnik je stvarno u odličnoj formi, moramo se maksimalno pripremiti i koncentrirati kako bismo što bolje odradili utakmicu, zaključio je Dario Drežnjak.

Izvor:jabuka.tv

error: Content is protected !!