Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Enrique rekao je da ga ne brinu kritike medija na odabir momčadi s kojom će nastupiti na Final Four turniru Lige nacija.

– Ne čitam vas jer mislim da znam više o nogometu od većine i jer imam više informacija. Ničije mišljenje me ne zanima. Ne čitam, ne slušam, ne zanima me što se govori o izboru igrača. Izabrao sam 23 igrača za koje smatram da su najbolje pripremljeni za Final Four, a jesam li u pravu, to ćemo tek vidjeti, rekao je Enrique na konferenciji za novinare uoči polufinala protiv Italije koje se igra u srijedu na San Siru.

Zbog ozljeda nema Alvara Morate i Gerarda Morena, a Enrique nije zvao klasičnog centarfora i Sevillin Rafa Mir i Celtin Iago Aspas ostali su bez poziva.

– Ne radi se tu oko jednog igrača, ne napadamo s jednim igračem, niti se ne branimo. Pokušat ćemo se prilagoditi na protivnika te kreirati više šansi, dodao je španjolski izbornik.

Italija i Španjolska susreli su se u polufinalu Euro 2020, a bolja je bila Italija nakon izvođenja jedanaesteraca.

– Žao mi što nismo kompletni, ali ja ne brinem o tome što će se dogoditi. Mi imamo svoj stil i jedino tako možemo pobjeđivati, zaključio je Enrique.

U drugom polufinalu u Torinu igraju Francuska i Belgija.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!