Za dvoboje hrvatske nogometne reprezentacije protiv Cipra 8. listopada i Slovačke 11. listopada, među Vatrenima neće biti Ivice Ivušića koji zbog ozljede neće biti spreman.

Izbornik Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv vrataru Luton Towna Simonu Slugi koji će se pridružiti hrvatskim čuvarima mreže Dominiku Livakoviću (Dinamo) i Ivi Grbiću (Lille). Vratar Osijeka Ivica Ivušić pojavio se na okupljanju Vatrenih u Zagrebu, no neće konkurirati za nastupe protiv Cipra i Slovačke.

– Hematom je sve veći i ‘izlio’ se u mišić, pa zaista nije bilo moguće u takvom stanju trenirati i čekati utakmice reprezentacije. Jako mi je žao, valjda to ne moram ni napominjati, međutim, moram se sada pomiriti s tom činjenicom da mi još traje oporavak. Nadam se da ćemo to uspjeti sanirati do prvenstvene utakmice sa Slaven Belupom, prenosi službena stranica Osijeka Ivušićeve riječi.

Bez obzira što ga neće biti u momčadi, Ivušić će zdušno navijati za Hrvatsku i vjeruje u uspjeh protiv Cipra i Slovačke. 

– Osjetio sam već u Šibeniku da to nije dobro, ali sam vjerovao da bih se mogao brzo oporaviti, za nekoliko dana. Ipak nije tako, ali ne vrijedi kukati. Vjerujem i nadam se da će biti još prilika kada je reprezentacija u pitanju, a svojim kolegama koji će biti u kadru želim dvije dobre i uspješno odrađene utakmice. Bit ću srcem uz Hrvatsku, vjerujem u nove pobjede koje će nas sasvim približiti Svjetskom prvenstvu, izjavio je Ivica Ivušić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!