Courtney Williams je All-Star košarkašica WNBA ekipe Atlanta Dream i glavna akterica najvećeg skandala koji trenutno potresa žensku košarku u SAD-u.

U njegovom središtu našla se nakon što je objavila snimku tučnjave koja se dogodila u svibnju ove godine. Na snimci koja traje dvije minute vidi se tučnjava u kojoj su tri košarkašice Atlanta Dreama sudjelovale ispred jednog fast fooda.

Američki mediji pišu da je do sukoba došlo jer je netko ružno komentirao djevojku spomenute košarkašice, a njena suigračica Crystal Bradford pokušavala je smiriti strasti iako je također sudjelovala u tučnjavi.

Uručen im je otkaz

Williams je u videu koji je kasnije obrisala pokušala objasniti svoju stranu priče, ali tek onda je došlo do pravog skandala jer je otkriveno da je klub Atlanta Dream znao za sukob i odbio reagirati.

”Ponašanje na snimci je neprihvatljivo i ne odražava vrijednosti ove organizacije”, poručili su iz WNBA ekipe iz Atlante pet mjeseci nakon što su doznali za tučnjavu kako bi smirili tenzije koje su nastale, a kako bi se osigurali da se to neće ponoviti, svim košarkašicama koje su sudjelovale u sukobu uručili su otkaz.

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!