Uvijek sam s osmijehom na licu i u potrazi za novim seksualnim avanturama. Vjerujem da ćemo se oboje lijepo družiti, jedan je od brojnih oglasa mladih djevojaka iz Bosne i Hercegovine, koje na internet-stranici „City Of Love“ nude pratnju i seksualne usluge za novac.

Ova stranica postoji već nekoliko godina i poznata je svim korisnicima koji tragaju za drugaricama noći. Među brojnim prodavačicama ljubavi iz cijelog svijeta na ovoj stranici našlo se i 127 djevojaka iz Sarajeva koje se otvoreno nude klijentima.

Cjenovnik usluga

Njihove profile nerijetko postavljaju i njihovi makroi, koji, ipak, ostaju u sjeni. Plavuše, crnke i brinete objavljuju svoje izazovne fotografije. Osim navedene visine i težine, Sanja, Adriana, Azra, Melani i ostale obavezno nude cjenovnik svojih usluga.

Tako pola sata košta oko 100 eura, sat 200, četiri 400, a 24 sata koštaju i do 1.500 eura. Pozvali smo jednu koju smo, između ostalog, pitali kako naplaćuje.

 Plaćanje se vrši isključivo na isti dan ili nekoliko sati prije na tekući račun u banci ili putem “Westerna”. Noć je 150 eura, možemo kod mene ili kod tebe – kaže nam Sanja, koja se opisala kao atraktivna plavuša, visoka 180 centimetara.

– A koje usluge nudite – pitamo je.

– Za tu cijenu radim sve, pa čak i neke perverzije – poručuje nam.

I u nekim drugim oglasima postoji slična ponuda. Nakon poziva djevojci koja se opisala kao atraktivna plavuša koja pruža usluge starijima od 40 godina dobili smo zanimljiv odgovor.

– Svi kažu da imaju 45, a onda mi dolaze neka djeca. Tu sam ja, kod bolnice Koševo. Pola sata 80 KM – rekla je.

Kada smo je pitali strahuje li od koronavirusa te zahtijeva li Covid test od svojih mušterija, baš se nasmijala.

– Ma ne treba ništa, bolan – naglasila je.

Njihove adrese

Grbavica, Otoka, Ilidža, Bistrik, neki su od dijelova bh. prijestonice odakle su se djevojke javljale i zahtijevale isključivo susret na svojim adresama. Iza mnogih novinskih i internet-oglasa za masaže kriju se seksualne usluge koje koštaju od 30 do 500 KM.

Prostitucija se vrši po stanovima, ali i po hotelskim sobama, klijent može da bira. Neke od njih svoje oglase objavljuju na engleskom jeziku, čime ciljaju prvenstveno inozemne klijente. Jedna 23-godišnjakinja nudi sve vrste seksa, kako s muškarcima tako i sa ženama, a pristaje i na grupni seks.

I muškarci se nude

Među oglasima djevojaka iz Sarajeva svoju ponudu istaknula su i dvojica muškaraca. Samo žene, naglašava mladić s Marindvora koji nije naveo svoju cijenu.

– Poslovne dame, udate koje žele dobar provod, uz strogu tajnost i diskreciju, neka se jave, a, naravno, i ostale djevojke, otvoren sam za sve opcije. Pusa – poručuje 37-godišnjak koji nudi usluge po cijeni od 50 do 500 eura za cijelu noć.

Izvor:avaz.ba

error: Content is protected !!