Britanski dječak tretira se kao ‘djevojčica’ nakon što si je navodno pokušao odrezati genitalije kad je imao tri godine.

Najstrašnija priča na polju roda u posljednje vrijeme dolazi iz novinskog lista The Mirror. Jess Bratton, majka dvoje djece, tvrdi da si je njezin trogodišnji sin Logan zapravo pokušao odrezati genitalije. Bratton kaže da ju je to, zajedno s činjenicom da se njezin sin igra s lutkama i da je „oduvijek želio vidjeti kako se odijevaju [njegova] mama i mlađa sestra“, uvjerilo da je Logan „djevojčica“. The Mirror je očito također u to uvjeren, budući da se na dječaka referira koristeći zamjenice u ženskom rodu, piše Jonathon Van Maren za Life Site News.

Bratton, koja ima 25 godina, rekla je da je jednog dana zatekla svog sina kako navodno „drži škare u rukama“ kako bi si uklonio genitalije, što ju je, kako je rekla, „natjeralo da shvati ozbiljnost situacije. To nije bila samo faza; moj je dječačić zaista želio biti djevojčica.“

U svemu tome nedostaje konteksta. Dosta se dječaka igra s lutkama, pogotovo ako slučajno imaju starije sestre s kojima se igraju. Ranije smo shvaćali da to ne znači ništa. Bratton je također prikazala užasan incident sa škarama bez konteksta – djeca često rade gluposti sa tri godine – i ne mogu se ne pitati bi li prije trideset ili četrdeset godina Bratton odmah pretpostavila da je ovaj događaj pokazatelj da je njezin sin zapravo „djevojčica“.

Iako joj je obiteljski liječnik rekao da jednostavno pazi na Logana, Bratton se odlučila na to da ga oblači u odjeću za djevojčice, a ne za dječake. Sada, kako The Mirror zbunjujuće kaže, „osmogodišnjakinja čeka da je pregleda klinika u Londonu radi promjene spola“ (promijeniti „njezin“ spol? Ako je djevojčica, zašto je promjena potrebna?) Bratton kaže da je tri godine nakon ovog incidenta, sa šest godina, Logan počeo govoriti o „promjeni spola“.

Naravno, u tom trenutku bio je odjeven i tretiran kao djevojčica tri godine, njegova majka i obitelj bili su uvjereni da je djevojčica, a incident sa škarama protumačen je kao dokaz toga.

Loganova obitelj (iako je Bratton odvojena od oca), njegova škola – svi oko njih su to potvrdili. Sada čekaju termin u Službi za razvoj rodnog identiteta u Londonu. „Osim što sam pokazala koliko sam ponosna na Logana, želim podijeliti svoju priču kako bih podigla svijest o transrodnosti i potaknula druge roditelje da ih ne bude sram izbora svog djeteta“, rekla je.

Čini se da nikome nije pala na pamet činjenica da Logan u dobi od tri godine zapravo nije samostalno donio odluku koja će mu potpuno promijeniti život – uključujući oduzimanje sposobnosti da ima djecu.

Za čitatelje novina ovo je još jedna priča o djetetu kojemu je bila prijeko potrebna „afirmacija“ od strane trans-prijateljske kulture. No, postoji i drugi način razumijevanja ove priče: priča o malom dječaku koji se igra i čije se postupke tumači kao nešto mnogo drugačije – i čije stavove oblikuju svi oko njega, od njegove majke preko njegove obitelji do školske zajednice, inzistirajući na tome da je on djevojčica, odijevajući ga kao djevojčicu i brinući se o realizaciji ideje da je on djevojčica.

Logan ne zna o čemu navodno odlučuje. Ne razumije što se događa. Bojim se da će se on, kao i toliko djece poput njega, jednog dana probuditi nakon operacija i hrpe lijekova i prekasno shvatiti da su bili dio opsežnog društvenog eksperimenta.

Jonathon Van Maren javni je govornik, pisac i pro-life aktivist. Njegovi su osvrti prevedeni na više od osam jezika i naširoko objavljivani na internetu, kao i u tiskovinama kao što su Jewish Independent, National Post, Hamilton Spectator i dr. Od židovske organizacije B’nai Brith primio je nagradu za borbu protiv antisemitizma. Njegovi komentari objavljeni su na CTV Primetime, Global News, EWTN i CBC, kao i na desecima radijskih i informativnih postaja u Kanadi i Sjedinjenim Državama.

Govori o raznim kulturnim temama diljem Sjeverne Amerike na sveučilištima, u srednjim školama, crkvama i drugim institucijama. Neke od ovih tema uključuju pobačaj, pornografiju, seksualnu revoluciju i eutanaziju. Jonathon je diplomirao povijest na Sveučilištu Simon Fraser i direktor je komunikacija Kanadskog centra za bioetičku reformu.

Jonathonova prva knjiga, „Kulturni rat“ objavljena je 2016. godine.

Izvor: narod.hr/lifesitenews.com

error: Content is protected !!