Milan nakon dugo vremena igra odličnu sezonu, nalaze se pri vrhu Serie A, igraju Ligu prvaka i navijači se s razlogom mogu nadati velikim stvarima u ovoj sezoni. Razlog tome mnogi pripisuju povratku legendarnog napadača Zlatana Ibrahimovića.

O tome kako je došlo do spektakularnog transfera govorio je za Sportsweek La Gazzette dello Sport proslavljeni hrvatski reprezentativac i legenda Milana, Zvonimir Boban.

Opisao je kako je izgledao kontakt između njega i Zlatana Ibrahimovića.

– Bio je Badnjak 2019. godine u pola 11 navečer. I zove me, ne biste vjerovali, Zlatan. Na mobitelu koji je zvonio piše mi – Ibrahimović. Javi se on i kaže: Čestitam, ti i Milan upravo ste potpisali Zlatana Ibrahimovića, rekao je Boban.

Bivši kapetan Vatrenih kazao je da će Zlatanu uvijek biti zahvalan za odluku koju je donio.

– Zlatan je posebna osoba. Njegova osobnost dovoljna je za cijelu momčad. Pomalo je apsurdno da je u tom trenutku, za klub koji je osvojio sve što se može osvojiti, povratak 38-godišnjaka bio toliko ključan. Da smo doveli Haalanda ili Mbappéa ništa se ne bi promijenilo. Niti jedan igrač na svijetu nije toliko mogao utjecati na mentalitet momčadi kao Ibrahimović. Njegov utjecaj je nevjerojatan. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!