U izdanju France Footballa  za listopad Lionel Messi je pričao o stvarima koje su uglavnom već poznate. Poručio je još jednom da je imao namjeru da u Barceloni završi karijeru, ali i da je PSG pravi izbor.

Messi kaže da mu je bilo veoma teško prihvatiti da treba ići iz Barcelone u kojoj je planirao završiti igračku karijeru. Pričao je o tome kako je to njegova obitelj teško podnijela, ali je poručio da ga je privukao Paris Saint Germain.

“Počeo sam razmišljati o budućnosti, a PSG mi je ponudio da se pridružim. Dobio sam i druge ponude, ali moram da priznam kako sam brzo završio sve sa Paris Saint Germainom. Nije bilo lako sve završiti doslovno tijekom noći. Zaveo me je taj projekat, ambicije kluba, igrači, grupa. Svi ti elementi su učinili da se brzo dogovorimo:”, rekao Lionel Messi u podužem intervjuu za France Football.

Argentinac ističe kako je važna činjenica bila ta što će ponovo igrati sa prijateljima Neymarom, Di Mariom i Paredesom, kao i da su ga na Copa America stalno oni zapitkivali hoće li doći u Pariz.

“Ovdje je svima san da se osvoji Liga prvaka. Klub radi na tome već nekoliko godina i bili su blizu. Volio bih da osvojim Ligu prvaka, to sam rekao dok sam bio još u Barceloni. Mislim da ova grupa igrača ima oružje da osvoji taj trofej.”, rekao je Messi.

Lionel Msesi je poručio kako ne misli da je pogrešio time što je došao u Paris Saint Germain, a upravo je i to citat koji stoji na naslovnoj strani uz Leovu sliku.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!