Athina Onassis, nasljednica tvrtke grčkog brodovlasnika Aristotela Onassisa, viđena je u Monte Carlu na vjenčanju gdje su DA izrekli Sammy Zane iz poznate brodarske obitelji koja posjeduje Naftomar Shipping & Trading i Lauren Van Berkel te iznenadila sve sa svojim izgledom.

Fotografi obično snimaju sramežljivu nasljednicu milijardera u opremi za jahanje, a ona se uvijek kada može skriva od foto aparata. Ovaj put je 36-godišnjakinja kći Christine Onassis, jedine kćeri Aristotela Onassisa, i njezina supruga Thierryja Roussela, u svojoj cvjetnoj večernjoj haljini, našminkana i raspuštene kose plijenila pažnju svih i pozirala fotografima, piše Kurier .

Vjenčanje je bilo važan događaj u Monte Carlu te se na njemu okupilo probrano društvo na velikoj zabavi nakon svečanog čina. Slavlje je bilo do dugo u noć, a na nebu se desetak minuta mogao pratiti i veliki vatromet.

Navodno su i svatovi bili iznenađeni što su na proslavi upoznali jedinu preostalu iz klana Onassis:

– Lijepo je što smo Athinu Onassis upoznali u Monte Carlu, napisala je manekenka i voditeljica Yanna Darilis ispod zajedničke fotografije koju je objavila o sebi i Athini na Instagramu.

Athina Onassis rastala se od supruga Dode nakon što ga je navodno uhvatila s drugom ženom nakon jedanaest godina braka. Doda je, kako se navodi, na prvom ročištu za razvod tražio 400 milijuna dolara, iako bi prema bračnom ugovoru imao pravo samo na deset milijuna. Nakon dugotrajnih parnica Doda je na kraju izašao gotovo praznih ruku.

Nakon razvoda od Dode, koji se dogodio u jesen 2017., Athina se povukla iz javnosti te su je tek mogli vidjeti samo na konjičkim turnirima.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!