Gošća Novog dana bila je predsjednica Gradskog odbora SDS-a Prijedor i članica Predsjedništva te stranke Maja Dragojević Stojić koja je za N1 rekla kako je skandalozno bilo ponašanje gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića na jučerašnjem skupu podrške te istaknula njegovu izjavu da “ga je opozicija srušila crnom magijom”.

Na početku gostovanja na N1 dala je svoj komentar na sve ono što se događa u Prijedoru ovih dana nakon objavljivanja šokantnih fotografija Pavlovića na kojima između ostalog povraća i leži pored WC šolje.

Lider SNSD-a Milorad Dodik je zatražio da Pavlović podnese ostavku, a onda ga je jučer tri puta zvao da ga podrži, a Dragojević Stojić je navela kako se ovakav događaj nikad nije dogodio niti u jednom gradu.

“Nečuveno da se takav skandal uopše dogodi. Građani se pitaju čemu je podorška bila na jučerašnjem skupu. Čudno da je Dodik tražio ostavku našeg gradonačelnika i da je onda gradonačelnik izjavio da ga je podržao. Zbunjujuće čudno, narod više ni u što ne vjeruje“, poručila je.

Dodala je i kako ona nije bila pristalica da se takve skandalozne fotografije prvog čovjeka Prijedora objavljuju, to su privatne stvari, te da nitko ne bi poželio da takvo nešto izađe u javnost, te da njena stranka nije bila inicijator toga. Dodala je i da je logično da Pavlović podnese ostavku.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!