Iza nas je odlična utakmica i ova podjela bodova je realan ishod, komentirao je dvoboj u Osijeku Lukaš Haraslin, slovački nogometaš koji je zabio za vodstvo gostiju 2-1.

Premda su Slovaci iza sebe imali nesretan poraz kod Rusije i izgubljene gotovo sve šanse da se domognu drugog mjesta na ljestvici u ovoj skupini H, uspjeli su iznenaditi Hrvatsku u gostima.

– Hrvatska je definitivno pokazala koliko je kvalitetna. No, mi smo imali srce na terenu. Pokazali smo spremnost, borbenost i odlučnost. Nažalost, naše su šanse za prolazak dalje i odlazak na Svjetsko prvenstvo nestale, ali ova utakmica i rezultat su sigurno jedan korak naprijed, rekao je Haraslin.

Dobru je utakmicu za Slovačku odradio i napadač Ladislav Almasi koji je kratko nakon remija protiv Hrvatske dometnuo:

– Uživao sam u premijernom nastupu za Slovačku od prve minute protiv ovako uglednog suparnika.

Slovački izbornik Štefan Tarkovič također je nakon svega bio sretan predstavom i rezultatom u Osijeku:

– Postigli smo svoj cilj u ovom susretu i nastavili smo trend dobrih igara. Dva puta smo zabili i konačno smo bili učinkoviti što nas je strašno mučilo u posljednje vrijeme. Pokazali smo karakter, a drugi pogodak koji smo primili stvarno je bio nesretan. Modrić je loše izveo slobodan udarac, ali je lopta prošla gdje je prošla. Stvarno paradoksalno da smo tako primili gol.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!