Nogometaši Osijeka u nedjelju gostuju kod Slaven Belupa u 12. kolu HT Prve lige u utakmici u kojoj će tražiti nove bodove i prekid niza bez pobjede koji imaju s Farmaceutima.

Posljednja dva dvoboja Osijeka i Slaven Belupa završila su bez pobjednika. U travnju je u Koprivnici bilo 2:2, a u kolovozu bez golova u Gradskom vrtu.

Trener Osijeka Nenad Bjelica traži dobitnu formulu za trijumf na Kušek Apašu.

– Momčad je u dobrom raspoloženju. Svi reprezentativcu su se vratili zdravi sa svojih okupljanja. Dobro smo se odmorili, kvalitetno odradili jednu pripremnu utakmicu pa dignuli intenzitet treninga. Nema niti jedan razlog da ne ostanemo u pozitivnoj atmosferi s kojom smo otišli na reprezentativnu stanku.

Slaven Belupo je u rezultatskoj krizi. Nakon sjajnog ulaska u sezonu i četiri boda osvojena u Maksimiru i na Gradskom vrtu u prva tri kola uspjeli su upisati još samo dva remija.

– Kvalitetna su momčad koja godinama igra u HNL-u, uvijek su između šestog i osmog mjesta. Startali su senzacionalnom pobjedom u Maksimiru, uzeli bod protiv nas… Imaju puno iskusnih igrača, isto tako i neke mlade. Maksimalno respektiramo njih, njihovog trenera i sigurno će izaći iz situacije u kojoj se nalaze. Što će biti odlučujuće? Treba biti koncentriran svih 90 minuta, ući u utakmicu maksimalno ozbiljno, agresivno i koncentrirano kako bismo zaustavili njihove kvalitete kojih u igračima poput KrstanovićaKvržićaGrgića i ostalih ima jako puno. Nadam se da ćemo im se znati oduprijeti i u Gradski vrt donijeti tri boda. Ne mogu znati što smjera Zoran Zekić, ali sigurno će poduzeti sve da nas pobjede i ugroze. Kao što oni znaju nas i mi znamo njih, nema velikih tajni, iako su od Zoranovog dolaska mijenjali sustav igre. Kako bilo, pripremit ćemo se za sve sustave, zaključio je Bjelica.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!