Dvanaesto kolo domaćeg nogometnog prvenstva u nedjelju će zaključiti Šibenik i Hajduk u dalmatinskom derbiju koji će se igrati na Šubićevcu u 17.30.

– Ovo je veliki dan za mene, ovdje sam 140 dana što je puno vremena kada je Hajduk u pitanju. S obzirom na sve s čime se ovdje suočavate, šest dana u Hajduku je kao šest mjeseci u nekom drugom klubu, rekao je trener Splićana Jens Gustaffsson na početku konferencije za medije uoči ogleda sa Šibenikom.

U splitskoj momčadi dosta je izostanaka, a posebno veliki hendikep će biti neigranje Marka Livaje.

– U teškoj smo situaciji zbog ozljeda, ali to je u nogometu normalno. Osim ozbiljnih ozljeda PosavcaEduoka Čuića koji će dugo izbivati, protiv Šibenika sigurno u sastavu neće biti ni Vukovića, dok je Krovinović tek počeo trenirati, tako da će teško biti spreman za nedjelju. Izostat će i Marko Livaja zbog kartona, ali obećajem da će oni koji u nedjelju budu nastupili, napraviti sve da pokažemo kako možemo pobjeđivati i bez Livaje, rekao je švedski strateg.

– Nijedna ekipa na svijetu ne smije ovisiti samo o jednom igraču ako želi biti uspješna i moramo pokazati da možemo igrati i bez njega, dodao je Gustafsson.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!