U radnom posjetu Ljubuškom danas je boravio federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić sa suradnicima.

U prostorijama Gradske u prave u Ljubuškom razgovarao je sa čelnicima Grada Ljubuškog, gradonačelnikom Vedranom Markotićem i predsjednikom Gradskog vijeća Tihomirom Kvesićim, ministrima u Vladi ŽZH-e Tonijem Kraljevićem i Davidom Grbavcem, predsjednikom Skupštine ŽZH-e Ivanom Jelčićem, te ravnateljima javnih ustanova i poduzeća u Gradu i Županiji.

Razgovaralo se o aktivnostima Grada Ljubuškog i pomoći koju daje ministarstvo kojem je na čelu gospodin Martić, te o budućoj suradnji.

Srednja strukovna škola „Ruđera Boškovića“ u Ljubuškom ušla je u program energetske učinkovitosti (otopljavanja) gdje će značajan obol dati i federalno ministarstvo prostornog uređenja, pa je ministar Martić zajedno s domaćinima iz Grada posjetio ovu školsku ustanovu gdje ih je dočekala ravnateljica Mila Primorac.

Ravnateljica je „provela“ goste kroz Školu i radionice, a posebno zanimljivo je bilo u stolarskoj gdje se ministar na licu mjesta uvjerio kako učenici i njihovi voditelji rade, a tom je prigodom dobio poklon, rad učenika stolarskog smjera.

Poslušajte što su nakon sastanka u Gradskoj upravi kazali gradonačelnik Markotić, ministar Martić, te nakon završetka obilaska SSŠ Ruđera Boškovića, ravnateljica Mila Primorac.

Gradonačelnik Vedran Markotić

Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić

Poslušajte i razgovor s ravnateljicom SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški

Mile Kraljević / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!