Zbog očeve teške Parkinsonove bolesti i sve učestalijih napada, te majčinih poslovnih problema, mlada žena koja je još kao 13-godišnjakinja prečesto posezala za tabletama protiv bolova nakon operacije krajnika, ponovno se bori s ovisnošću o alkoholu, piše Gloria.

Kelly Osbourne, modna dizajnerica i voditeljica podcasta “The Kelly Osbourne i Jeff Beacher Show” čije mukotrpno ‘hrvanje’ s alkoholizmom i posezanjem za opijatima prati cijeli svijet, ponovno se našla na početku tužne priče o ovisnosti.

Sudeći po insajderskim informacijama DailyMaila, ovih se dana prijavila u američku kliniku za odvikavanje u Austinu, što dalje od iskušenja kojima je izložena u Hollywoodu.

Tražeći potvrdu informacije, britanski DailyMail je kontaktirao njezinog glasnogovornika, ali ni on nije znao da je kći legendarnog rokera Ozzyja Osbournea i Sharon Osbourne, bivše voditeljice dnevne CBS-ove televizijske emisije “The Talk”, ponovno u problemima. Ovaj put je pokleknula nakon što su se losanđeleški barovi i klubovi počeli otvarati nakon lockdowna i kampanje cijepljenja protiv korona virusa, a ona je precijenila svoju snagu.

– Sjedila sam sama pored bazena i čekala da mi se jedna osoba pridruži na sastanku. Ugledala sam neznanku i njenog muža kako piju šampanjac. Djelovali su sretno, bilo im je lijepo pa sam i ja poželjela osjećati se poput njih. Pomislila sam da sam dovoljno snažna ispiti samo jednu čašu i zaustaviti se na njoj. Sutradan sam popila dvije čaše, a prekosutra već sam bila na bocama – priznala je 36-godišnja Kelly.

image

Utjeha u alkoholu

Dizajnerica je za potom za The Sun rekla kako je s jednog pića ovdje i drugog ondje, brzo došla na tri boce šampanjca i čak 24 limenke “Bijele kandže” dnevno. Nije je zaustavila ni činjenica da je toliko truda uložila u tjelesnu preobrazbu i od punašne, nespretne i neprivlačne kćeri slavnih roditelja, poslije gotovo tri godine muke i truda pretvorila se u vitku, uspješnu i samosvjesnu modnu dizajnericu i voditeljicu gledanog podcasta.

Naime, lani je otkrila da je poslije minimalno invazivnog zahvata na probavnome traktu i žestokog rada na sebi smršavjela gotovo 40 kilograma. Sad je sve to odbacila i potražila utjehu u alkoholu, navodno zbog nagomilanih obiteljskih problema.

Jako je pogađa teško stanje njezinog 72-godišnjeg oca: glazbenik je lani otkrio da se bori s Parkinsonovom bolešću, a stanje mu se, čiji se, pogoršalo iako se liječio u Švicarskoj. Problem je u neumitnom oštećenju živaca, napadajima bolesti koji su sve češći, a ona mu ne može pomoći.

Uznemirio ju je i majčin (rasistički) skandal u CBS-ovom televizijskom showu. Premda je Sharon bila zaštitni znak emisije “The Talk”, proljetos je zamoljena otići iz showa zbog neprimjerenih, rasističkih izjava i žestokog, javnog sukoba sa suvoditeljicama. Sve je to njezinu kćer pogodilo odjednom.

A kako je već s 13 godina postala ovisna o tabletama protiv bolova Vicodin nakon operativnog uklanjanja krajnika, Kelly je dosad najmanje sedam puta bila na odvikavanju i opet je posegnula za najlakšim i najgorim “rješenjem” problema. U ovisnost je tjera i problem sa samopoštovanjem: čini se da svoju vrijednost procjenjuje prema tuđem odobravanju. Ako ga nema dovoljno, sabotira samu sebe baš kad se čini da je okrenula novi list.

– Ja sam djevojka koja kad joj sve ide super, mora malo i pogoršati situaciju u svom životu – priznala je u svom podcastu u boljim vremenima, kad je jutarnju kavu na poslu koji obožava, pijuckala iz šalice s natpisom :”Hvala Bogu da nisam mrtva” . Taj podsjetnik je nije opametio. Sad je na bocama alkohola, a dani kad je optimistično gradila ‘novu Kelly’, otišli su u nepovrat.

PIŠE TANJA VUČIĆEVIĆ/JL