Slavni glazbenik Sting gostovao je ovog ponedjeljka u BBC-jevom “The One Showu” da bi najavio svoj novi album, koji izlazi u studenom, kao i seriju koncerata u Las Vegasu.

No, kao da novi glazbeni uradak svjetske zvijezde nije dovoljno zanimljiv, gledatelji su na društvenim mrežama komentirali gotovo isključivo pristao izgled čovjeka koji je 2. listopada navršio 70 godina.

Bili su zatečeni kad su vidjeli koliko izgleda mlađe dok sjedi na kauču u emisiji.

“Sting ima 70… 70, možete li vjerovati? On je u jednoj TV emisiji i izgleda kao da mu je 50.”, jedan je od mnogih komentara na tu temu. “Večeras na One Showu – upravo je napunio 70 godina; izgleda nevjerojatno”, stoji u drugom…

Ništa nova. Prošlog mjeseca Sting je jednake reakcije izazvao fotografijom u uskoj progastoj majici koja je istaknula mladenačku liniju njegova vitkog, mišićavog torza i komentari su bili slični: “Zgodan”, piše u jednom, a slijede ga bar trećina među stotinama ostalih: “Oh, taj snimak je WOW”. “Vau, izgledaš veličanstveno”…

Sting je na BBC-ju rekao voditeljima Ronanu Keatingu i Samu Queku kako će imati trotjedni niz koncerata u Las Vegasu i da će to biti “vrlo vizualna predstava”.

image

Nakon što ga je Quek upitao o imenu njegova 15. studijskog albuma, “The Bridge”, ovaj je odgovorio: “‘Most’ – mislio sam da je to doista lijepa metafora za ono kroz što svi trenutno prolazimo. Svi traže most prema budućnosti. Tamo gdje se možemo osjećati sigurnije, sretnije, a ne znamo gdje je to.”

Sting je svakako svoju sreću i sigurnost odavno našao u svojoj glazbi, voljenoj od milijunske publike diljem svijeta, kao i u skladnom braku sa suprugom Trudie Styler, s kojom vodi vrlo zdrav život, što se vidi na oboje.

Dok se čeka izlazak albuma, Sting je “izbacio” dva singla. Prije nepuna dva mjeseca “Rushing Water”, dočekan oduševljenim komentarima, koji sada ipak spominju i njegov neokrnjeni, mladenački glas, ali i “trajnost” njegova autorskog nadahnuća: “Još zvuči jednako dobro kao i uvijek…”

Nedavno je uslijedio i drugi videospot na YouTubeu: “If It’ Love”, pjesma koju kao da je napisao zaljubljeni mladac koji ujutro iskoči iz kreveta sa smješkom na licu. “Odakle taj smješak dolazi, to je mišić koji rijetko koristim?”, pita se u stihu i obraća liječnika za dijagnozu, a ovaj mu objašnjava zašto mu nema “lijeka” ako je to ljubav. Fanovi su oduševljeni pozitivnom “vibrom”, gledanost nije kao u doista mladih ljubimaca jednako mlade pop-publike, ali ne treba sumnjati da će novi album donijeti upravo ono što Stingovi fanovi od njega traže, a vjerojatno i više.

Kako bilo, Sting se vrlo uspješno ne da svojim kalendarskim godinama. Ni biološki, ni autorski. Ne glumi Pticu Trkačicu na pozornici, kao još stariji mu kolega Jagger, ali stari možda na još bolji način.

PIŠE S.PG./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!