U noći sa subote na nedjelju izbila je masovna tučnjava na hitnom prijemu KBC-a Rebro. Djelatnik bolnice naveo je da je jedan mladić zadobio razne prijelome.

– Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su gurnuli i bacili na pod. Pa su cipelarili tog jednog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka – priča za 24 sata djelatnik bolnice.

– Bilo je strašno, nitko nije mogao ni blizu. Teško su ozlijedili tog dečka kojeg su cipelarili, bili su razjareni. Dečko ima razne prijelome kosti lica, došlo je valjda 20 policajaca, krim policija… Strašno – dodaje.

Navodi kako se ovo nije dogodilo prvi put. Kako kaže, često se osobe iskaljuju na djelatnicima koji nema zaštitu

. – Ovakvi ekscesi su česti na hitnom prijemu Rebro gdje napadaju djelatnike. Iskaljuju se na nama. Nemamo zaštitu, treba li netko od djelatnika poginuti pa da dobijemo policijsku zaštitu? Barem vikendom kad ovakvih slučajeva ima puno više. Nekidan je isto ušao razjareni lik, sve nam je porazbijao. Ali ovo sinoć, to je bilo strašno. Toliko su lamatali tog dečka na podu, da se netko približio, isto bi dobio batine. Političari imaju zaštitu, a mi ne možemo dobiti policijsku zaštitu vikendom – dodao je.

O svemu se oglasila i policija.

Na hitnom prijemu KBC Rebro u Zagrebu u nedjelju rano ujutro došlo je do tučnjave više osoba, dvojica mladića su teško ozlijeđena, a jedna djevojka lakše, doznaje se iz policije.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave zagrebačke, oko 3 sata u Ulici Mije Kišpatića, na Hitnom prijamu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga četvorica nepoznatih počinitelja fizički su napala dvojicu muškaraca od 24 i 25 godina.

Nakon toga su oštetili i inventar na ulazu u prostoriju Hitnog prijama.

Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo.

Dvojica muškaraca od 24 i 25 godina su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

Očevid će se obaviti danas, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćili su iz zagrebačke PU.

Izvor:24sata.hr

error: Content is protected !!