U 14. kolu domaćeg nogometnog prvenstva Dinamo je slavio 2:0 u gostima kod Gorice. Trener Modrih Damir Krznar čestitao je svojim igračima na igri i rezultatu. 

– Čestitke momčadi, zaista su zaradili tri boda. Izuzetno radna utakmica, utakmica u koju su ušli punom energijom, držali tu energiju od početka do kraja, konstantno tražili taj gol, dobili ga i nakon toga igrali i radili ozbiljno, izuzetno ozbiljno i kad si takav, onda rezultat nije u pitanju, rekao je strateg Modrih nakon dvoboja s Goricom.

Gusta magla spustila se i prije utakmice, bilo je teško pratiti susret.

– Žalim što navijači nisu imali prilike vidjeti ovu partiju i još jednu našu pobjedu. Kolegi Renduliću i meni bilo je teško upravljati utakmicom jer zaista na udaljenim dijelovima terena jednostavno niste vidjeli loptu ni raspored svojih igrača, dodao je Krznar.

Nakon prvenstvenog ogleda s Goricom, pred Dinamom je novi europski ispit. U četvrtak 4. studenog na Maksimir stiže Rapid u četvrtom kolu Europske lige.

– Ova pobjeda će sigurno puno doprinijeti elanu i atmosferi i želji da i u tu utakmicu krenemo izuzetno energični i raspoloženi i odlučni da i tu utakmicu dobijemo. Dinamo tako nastupa na svakoj utakmici, nastupit ćemo tako i protiv Rapida i vjerujemo u najbolje, zaključio je Damir Krznar. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!