Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar jučer je u ruskom Kazanu napravila veliki uspjeh i osvojila brončanu medalju na Svjetskom kupu u disciplini 100 metara delfin, prenosi N1.

Danas se 15-godišnja Lana povodom toga oglasila na društvenim mrežama gdje se zahvalila svim navijačima na podršci.

“Hvala Vam na bezbroj poruka i komentara podrške. Zaista sam svaki put posebno ponosna kada vidim koliko ljudima u mojoj državi znače moji uspjesi.

Pošto sam sa ozbiljnim trenažnim procesom krenula tek polovinom devetog mjeseca, nisam imala neka velika očekivanja na ovom natjecanju, ali drago mi je da se dobar rad u prethodnom periodu isplatio i što sam taj rad uspjela krunisati medaljom.

Veliko hvala mojim trenerima, mojoj obitelji, svim mojim sponzorima, mojim profesorima na velikom razumijevanju koje imaju za mene, kao i svim mojim prijateljima. Ovo je i vaša medalja.

Za tri dana počinje seniorsko prvenstvo Europe u Kazanu, gdje ću zabilježiti svoje prve nastupe na prvenstvu Europe u seniorskoj konkurenciji. Svakako da ću se potruditi da ostvarim što bolje rezultate i opet Vas učinim sretnim i ponosnim.”, napisala je Lana Pudar.

Naša plivačica je na Svjetskom kupu također osvojila četvrto mjesto na 200, te šesto mjesto na 50 metara delfin, a jučerašnja medalja bila je prva za Bosnu i Hercegovinu s ovog natjecanja ikada.

Izvor:N1

error: Content is protected !!