U 16. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Police u Trebinju igraju domaći FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg. Trener Širokobriježana Jure Ivanković i lijevi bočni igrač Filip Brekalo najavili su nastavak serije pozitivnih rezultata za Široki Brijeg.

Ivanković je kazao kako su utakmicu protiv Slobode već arhivirali i potpuno se fokusirali na ono što ih čeka u Trebinju.

– U ovom tjednu smo se pripremali za utakmicu protiv Leotara i pokušali otkloniti one stvari koje smo lošije u susretu protiv Slobode. Nakon dugo godina gostujemo u Trebinju i biti će to jedno novo iskustvo za sve nas, a posebice za ove igrače koji dolje gostuju prvi put – kazao je Ivanković u uvodu tiskovne konferencije.

Dodao je da će utakmica protiv Leotara biti izuzetno zahtjevna za Široki.

– Očekuje nas sigurno tvrda i teška utakmica s obzirom na teren i vremenske uvjete. Pokazali smo u ovim utakmicama protiv Radnika da se znamo i možemo potući za bodove na gostujućem terenu. To nam je bio veliki poticaj za dalje i nadamo se ćemo u Trebinju pokazati veliki motiv i doći do pobjede. Želimo kontrolirati tijek utakmice i rezultat, a na kraju da sve završi pozitivnim ishodom za nas – naglasio je Ivanković.

Lijevi bočni igrač Filip Brekalo je naglasio da je ovo za njega jako dobra sezona i zahvalio se treneru Ivankoviću na ukazanom povjerenju.

-Jako sam zadovoljan svojom formom i zahvaljujem se treneru Juri Ivankoviću na ukazanom povjerenju. Nadam se da sam ja to zaslužio svojim trudom na treningu i igrama na utakmicama. Mi smo sada u jednom pozitivnom nizu i očekujemo nastavak tog niza u Trebinju, a utakmica neće biti lagana – kazao je Brekalo.

Utakmica između Leotara i Širokog Brijega igra se u subotu na stadionu Police s početkom u 13 sati, a ovaj susret suditi će Adis Mulahasanović iz Sarajeva.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!