Na programu NHL lige bilo je pet susreta, a u svima su slavile domaće momčadi.

Detroit je bio bolji od Vegasa 5-2, identičnim rezultatom je Minnesota porazila NY Islanderse, Anaheim je pobijedio St. Louis sa 4-1, Vancouver je slavio sa 6-3 protiv Dallasa, dok je Chicago nakon produžetaka pobijedio Nashville sa 2-1.

Najneizvjesnije je bilo u United Centru gdje su Chicago Blackhawksi pred 16.800 gledatelja nakon produžetka pobijedili Nashville Predators sa 2-1. Pogodak odluke zabio je Alex DeBrincat u 37. sekundi produžetka.

Hokejaši Detroit Red Wingsa svladali su Vegas Golden Knightse sa 5-2, a ključnim se pokazala prva trećina koju su domaćini dobili sa 3-1 premda je Vegas poveo golom Nicolasa Roya u četvrtoj minuti. Do kraja trećine Detroit je okrenuo rezultat, a strijelci su bili Lucas Raymond (9), Robby Fabbri (11) i Pius Suter (19).

Kada je Vladislav Namestnikov u 11. minuti duge trećine zabio za 4-1 priči je bio kraj. Do kraja dvoboja oba su sastava postigla po još jedan gol.

Identičnim rezultatom je Minnesota Wild pobijedila New York Islanderse. Gosti su na ulazu u zadnju trećinu vodili sa 2-1, no Minnesota je zadnji period igre dobila sa 4-0 za veliki preokret.

Nick Bjugstad, Ryan Hartman, Brandon Duhaime, Jonas Brodin i Matt Dumba zabili su za domaći sastav, dok je oba gola za Islanderse postigao Anders Lee.

Vancouver Canucksi su pobijedili Dallas Starse sa 6-3. J.T. Miller je zabio dva gola, a Quinn Hughes je imao tri asistencije.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!