Jelica L. (50) uhićena je zbog sumnje da je pijana pokušala da ubije izvanbračnog supruga Slobodana L. (38), tako što ga je ubola nožem u grudi, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Neslužbeno se saznaje da se sve desilo u kafiću “Jelica”, koja je u vlasništvu osumnjičene žene, nakon što ju je suprug napao.

Izvor blizak istrazi je rekao da je Jelica L.  policiji prijavila da ju je u svojom kafiću ubola Slobodana L. u samoobrani.

– Policijskoj stanici Bijeljina 24. studenog oko 18.10 sati prijavljeno je  da je u  ulici Račanska u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog napada između supružnika koji su u izvanbračnoj zajednici. Prema prijavi,  muškarac je napao ženu.  Nakon toga je J. L.  nožem ozlijedila S. L. u predjelu grudnog koša – priopćila je Policijska uprava Bijeljina.

U priopćenju su, navodeći inicijale, dodali da je ozlijeđeni Slobodan L. hospitaliziran u  Medicinskom centru Bijeljina  i nije životno ugrožen.

Navodi se da je alkotestiranjem  Jelice L.  utvrđeno da ima 1,08 gr/kg alkohola u organizmu.

– Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini  uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave Bijeljina. Nakon završene kriminalističke obrade osobe i dokumentiranja predmeta, dvi osobe  će biti  prijavljena tužiteljstvu zbog počinjenih krivičnih djela – Jelica L. zbog krivičnog djela  ubojstvo u pokušaju, dok će osoba Slobodan L. biti prijavljen zbog krivičnog djela nasilje u  obitelji – priopćila je policija, navodeći inicijale.

 U  Medicinskom centru u Bijeljini,navodeći inicijale, rekli su da je Slobodan L. dovezen u srijedu u 18 sati.

– U tom trenutku ozlijeđeni muškarac je bio u teškom stanju šoka. Nakon što smo obavili rengensko snimanje, utvrđeno je da nije oštećena plućna maramica i nakon medicinskog zbrinjavanja njegovo stanje je stabilno. Zadržan je na odjeljenju radi dalje opservacije i praćenja njegovog ukupnog zdravstvenog stanja – izjavio je dežurni liječnik u bijeljinskoj bolnici Željko Pejović.

izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!