RTL starta s prikazivanjem druge sezone humoristične serije “Blago nama” koju ćemo moći pratiti od sljedećeg tjedna, od ponedjeljka do petka u 20.15 sati, a glumci i autori ponosno najavljuju – nove epizode još su zabavnije, duhovitije, ali i aktualnije!

Sadašnji događaji prikazani na humorističan način, svakodnevni problemi i situacije koje su svi barem jednom doživjeli, poput generacijskih razlika, obiteljskih nesuglasica, prvih ljubavi i bračnih zavrzlama, ali i činjenica da svatko u svom životu ima barem jednog Jadranka, Dragu, Tamaru, Anu, Borisa ili Glavinu, glavni su razlozi zbog kojih je brojnim gledateljima srcu toliko prirasla najzabavnija televizijska obitelj u Hrvata.

Svoje zadovoljstvo povratkom na ekrane stoga nimalo ne krije fantastična glumačka ekipa RTL-ove serije
predvođena Enisom BešlagićemŽarkom RadićemHristinom PopovićTarom RosandićFilipom KrižanomZlatanom Zuhrićem i Miranom Kurspahićem, dok već provjereni tandem, scenaristi Mirna Miličić i Vlado Bulić, s nestrpljenjem čekaju pokazati gledateljima u kakve su sve urnebesne zaplete ovaj put ”uvalili” svoje likove, a sve u režiji Gorana Rukavine.

– Mislim da smo napravili još bolju, dinamičniju, duhovitiju i aktualniju sezonu. Likovi su sjeli publici, zavoljeli su ih i mi smo zavoljeli te likove, tako da ih sada još lakše igramo – kaže Bešlagić.

GOSTUJUĆA EKIPA

– Ja taj set zovem rajski vrt, mislim da to dovoljno govori! Sad smo još i prisniji nakon toliko vremena provedenog zajedno, stvarno sve funkcionira odlično. Glumačka ekipa je jednostavno najbolja na svijetu i čovjek se među njima odlično osjeća. Dakle, ja kad idem na snimanje, ja kao da idem na neku obiteljsku proslavu – ističe Zlatan Zuhrić Zuhra, popularni Glavina.

Stalnoj glumačkoj ekipi pridružit će se još mnogo glumačkih imena.

Setom omiljene RTL-ove humoristične serije prošetali su tako, između ostalih, Mirela Brekalo, Joško Ševo, Lela Margitić i Damir Poljičak u sporednim ulogama, dok ćemo u gostujućima gledati Miju BegovićNadu AbrusRanka ZidarićaMarijanu MikulićSlavka JuraguAleksandra CvjetkovićaMadu Peršić i mnoge druge.

Svoju ulogu komentirala i Marijana Mikulić, koja tumači lik časne sestre Karoline.

– Atmofsera je zbilja sjajna, i ispred i iza kamera. U garderobi sam srela i neke ljude s kojima sam već prije radila pa mi je to bilo posebno veselje. S Tarom i Filipom nisam dosad radila, a ni s Enisom. To mi je bilo baš jedno lijepo i posebno iskustvo. Uloga mi je jako zanimljiva. Moja pokojna teta je bila tako jedna malo osebujna časna sestra pa sam i ja ovu ulogu doživjela kao svojevrsni hommage njoj“, dodaje.

PIŠE ANITA MATIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!