„Ali jedna ljubav osta ispod onog starog mosta, nezaboravljena“ stihovi su novog singla Tonija Pavića čiji su čvrst ritam, upečatljiv spoj gitare i harmonike i Tonijev moćan vokal pravo glazbeno osvježenje. Osjećajnim stihovima i izražajnoj glazbi autora Zvonimira Jerkovića i zanimljivim aranžmanom Josipa Vukoje Mostarka je obojena nostalgičnom notom i brzo ulazi u uho. 

„Ovo je pjesma koja se pjeva u društvu, to je prvo što sam osjetio kada sam je čuo i zbog toga sam je snimio. Ambijent u kojem smo snimali spot možda najbolje govori o tome, pjesma je učinila to da ne trebamo ništa glumiti, nego samo uživati.“ 

Mostarka je drugačija od Tonijevog dosadašnjeg izričaja i zanimljivim spotom u kojem sudjeluju glumci iz serije Jure i Mate iz Livna te prekrasna triljanka Iva Banić probudit će i potaknuti osjećaje mnogih.

Toni je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju.

Samostalnu glazbenu karijeru Toni Pavić započeo je 2015. i do sada je objavio sedam singlova, a u pripremi je još zanimljivih suradnji i pjesama. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!