Dva dana prije početka utakmice s Osjekom, iz Hajduka su poručili kako je stadion Poljud rasprodan.

“Poljud je rasprodan. Preko 32.000 navijača pohodit će nedjeljnu utakmicu Hajduk – Osijek. Hvala svima na neizmjernoj ljubavi i potpori, poručili su iz Hajduka na društvrenim mrežama.

Interes za ogled Hajduka i Osijeka koji se igra ove nedjelje u 17.30 sati je bio ogroman, a dva dana prije početka susreta Hajduk je objavio kako je rasprodano svih 32.000 ulaznica. 

Uoči posljednjeg susreta sezone “Bijeli” se nalaze četvrtom mjestu tablice sa 34 osvojena boda u 18 odigranih utakmica, a Osijek je trenutno prvoplasirana momčad sa 39 osvojenih bodova u 19 odigranih susreta.

Između Osijeka i Hajduka se nalaze Dinamo i Rijeka sa po 37 bodova.

U posljednjem kolu momčad trenera Valdasa Dambrauskasa odigrala je 3-3 na gostovanju kod Lokomotive, dok je Osijek slavio protiv Šibenika rezultatom 3-1. 

Hajduk i Osijek su ove sezone odigrali dva susreta, u prvom na Poljudu gosti su pobijedili rezultatom 2-1, a drugi u Gradskom vrtu završio je 1-1.

Glavni sudac utakmice bit će Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Luka Pušić iz Zagreba, a četvrti sudac je Mario Zebec iz Varaždina. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca Igor Krmar, također iz Zagreba.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!