[wowslider id=”1″]

Nogometaši Rijeke sutra dočekuju Istru na Rujevici od 17:05 u utakmici 20. kola HNL-a. Trener Goran Tomić najavio je zadnji susret Riječana u ovoj godini.

– Sigurno su očekivanja da uzmemo ta tri boda koja su nam jako potrebna da završimo sezonu s pobjedom. Ostali smo dužni navijačima za prošlu utakmicu, znamo da smo podbacili, napravit ćemo sve da razveselimo navijače i nas same u zadnjem kolu. 

– Ispred nas je jedna jako bitna utakmica kako bi zaključili s pobjedom jednu uspješnu polusezonu. 

Za Istru kaže da su ekipa koja se voli nadigravati što su pokazali u teškoj utakmici protiv Dinama te očekuje da se njegovi igrači dodatno potrude za tri boda:

– Oni su ekipa koja se voli nadigravati, dobro smo ih skautirali. Igrači će napraviti sve da ostvarimo tu pobjedu. Sigurno da pobjeda neće doći tek tako, da ćemo se morati pomučiti, ali spremni smo.

Tomić ističe kako je iza Rijeka jedna uspješna polusezona:

– U nogometu se uvijek gledaju te zadnje utakmice ali moramo gledati širi period od šest mjeseci. Nalazimo se u vrhu, igramo u polufinalu kupa. Pobjedom možemo zaključiti na uspješan način polusezonu, zatim se dobro pripremiti jer aktivni smo na oba fronta.

Za kraju kratko poručuje kako su svi spremni i kako nema problema s ozljedama: 

– Svi su spremni, nemamo velikih poteškoća.

Izvor.hrt.hr

error: Content is protected !!