Policijski službenici Policijske uprave međimurske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela “Nasilje u obitelji” i “Teško ubojstvo u pokušaju” na štetu nevjenčane supruge i djeteta.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u subotu, 18. prosinca 2021. godine u Piškorovcu oko 13,30 sati osumnjičeni pod utjecajem alkohola u količini od 1,28 g/kg u obiteljskoj kući verbalno napao suprugu koja je u naručju držala dvoje djece. Potom je metalnim predmetom izudarao suprugu po tijelu te je u jednom trenutku udario mlađe dijete.

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni.

Starije dijete u događaju nije zadobilo ozlijede.

Počinitelj je uz uporabu sredstva prisile uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Protiv počinitelja podnijeta je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Majka i novorođenče od 20 dana, koje je u Piškorovcu metalnom šipkom ozlijedio otac pod utjecajem alkohola, dobrog su općeg stanja, potvrdili su u čakovečkoj bolnici. Dijete ima kontuziju glave i natkoljenice.

Gostujući u središnjem Dnevniku, ravnateljica čakovečkog Centra za socijalnu skrb rekla je gdje će majka i dijete biti zbrinuti.

– Ovisi o tome kakva je njezina želja, što će biti s nasilnikom. Ja sam čula od kolegice da je iskazala želju da bi željela biti zbrinuta u nekoj od sigurnih kuća. Naravno da ćemo to učiniti ili bilo koji drugi oblik skrbi, koji će za njih biti najprikladniji, rekla je Alenka Bilić.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!