Koncert duhovne glazbe ”U mom srcu vatra” održan je u nedjelju navečer u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Prema riječima organizatora, na koncertu je bilo oko 4.000 ljudi.

Koncert je počeo uz zvuke violine Maje Nakić i čitanje citata iz Biblije (Ivan, 1-5), a zatim je na pozornicu izašao splitski zbor Mihovil.

Nakon njih širokobriješkoj publici anđeoskim glasovima zapjevale su sestre Ramljak iz Međugorja.

Veliko oduševljenje izazvao je fra Marin Karačić koji je vrlo emotivno zapjevao pred punom dvoranom u svom rodnom gradu.

Nakon što su gosti koncerta izveli po dvije pjesme, voditelj Marko Topić je pročitao prekrasan tekst, a zatim najavio glavnu zvijezdu večeri, hrvatskog pjevača Alana Hržicu, a s njim je nastupala i Vanessa Mioč.

Veliko je uzbuđenje u meni i članovima benda. Jako se veselimo Širokom Brijegu, posebno što će to biti prvi koncert moderne duhovne glazbe na takvoj razini u Hercegovini, izjavio je u najavi koncerta za portal Jabuka.tv pjevač Alan Hržica (43).

Ističe da se koncert održava u najtežem, ali ujedno i najboljem trenutku s obzirom na pandemiju koronavirusa.

Dugo smo čekali i sanjali, dolazimo u najtežem i najboljem trenutku s obzirom da je potrebno dizati duh u ovim teškim pandemijskim vremenima. Spremni smo, nadamo se da ćemo donijeti božićni duh, koji se sve teže probija kroz medije, da ćemo donijeti pravo slavljene Gospodina u pravo vrijeme, rekao nam je Hržica prije koncerta.

Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć Udruzi Mlado Sunce koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima.

Organizator koncerta bila je Udruga Korektiv.

(www.jabuka.tv)

error: Content is protected !!