Jedna osoba je ozlijeđena u prometnoj nesreći koji se dogodio večeras na južnom izlazu iz Mostara nedaleko od skretanja za cestu prema Blagaju i Nevesinju.

Kako smo saznali na licu mjesta, na cesti je u kvaru ostalo vozilo s dizalicom mostarske građevinske firme, a vozač i njegov radni kolega su o tome odmah obavijestili policiju te su do njihovog dolaska regulirali promet s obzirom na to da je jedna traka bila slobodna, piše Avaz.

Međutim, u jednom trenutku vozač putničkog automobila koji je dolazio iz smjera Blagaja nije se htio zaustaviti i, praktično, u zadnji trenutak je vozač dizalice izbjegao da ga obori dok je stajao na cesti. Kako je iz suprotnog smjera dolazio drugi putnički automobil došlo je do direktnog sudara.

Promet je na tom dijelu bio više od sat obustavljen te su vozila preusmjeravana drugim pravcima kroz prigradska naselja Kočine i Opine. Zbog radova na kolektorskoj mreži u Opinama, automobili su se na magistralnu cestu M-17 morali priključivati kroz uski podvožnjak što je dovelo do ogromnih gužvi i zastoja.

Promet je normaliziran u 19:15 sati.

Izvor:avaz.ba

error: Content is protected !!