Veselo, razigrano i bajkovito praznično raspoloženje vlada i u plesnom studiju B-Dance.

Naime, novim video spotom za autorsku pjesmu „Božić je“ plesni studio B-Dance želi svim ljudima dobre volje prenijeti poruku ljubavi, mira i prijateljstva u ovo blagdansko vrijeme te poželjeti sretan Božić.

Pjesma “Božić je“ autorski stihove i glazbu potpisuje predsjednica studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko, a pjesmu su otpjevale članice vokalno plesne grupe B-Stars koje su također dio ovog uspješnog plesnog kolektiva. 

Video produkcija povjerena je Borisu Zovki, inače treneru plesnog studija B-Dance, koji je sav materijal snimio uz pomoć Daniele Antičić i montirao u jednu bajkovitu Božićnu priču. Kadrovi video spota snimani su na Adventu Mostar, u plesnom studiju B-Dance i foto-video studiju Content Solution, a  akteri video spota su pjevači i plesači plesnog studija B-Dance. 

Inače, plesni studio B-Dance već 15. godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine. U svojoj bogatoj ponudi uz hip hop, break dance, street show i waack imaju i glazbene programe poput vokalno plesne grupe B-Stars te glazbene radionice za bebe i djecu Bim Bam. Svi koji se žele pridružiti ovom uspješnom glazbeno-plesnom kolektivu mogu to učiniti u siječnju 2022. godine na zimskom upisnom roku, priopćeno je iz plesnog studija B-Dance.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!