Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Tijekom dana padaline postupno slabe i prestaju. Vjetar u Bosni slab promjenljivog smjera, u Hercegovini sjeveroistočnjak. Najviša dnevna temperatura od 4 do 10, na jugu do 13 stupnjeva.

U Četvrtak, 30.12.2021., prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla i niska oblačnost. U večernjim satima, u sjevernim područjima lokalno sa slabom kišom ili rosuljom. U Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 14 stupnjeva.

U Petak, 31.12.2021., pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne razvedravanje u Krajini i Hercegovini, a tijekom noći i u ostatku zemlje. U jutarnjim satima i dio prijepodneva slaba kiša ili rosulja je moguća u središnjoj i istočnoj Bosni. Jutarnja temperatura od 4 do 9, na jugu do 12, a najviša dnevna od 10 do 16 stupnjeva.

U Subotu, 1.1.2022., u središnjim i istočnim područjima pretežno oblačno vrijeme, uz mogućnost slabe kiše. U ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura od 4 do 9, na jugu do 12.

/HMS/

error: Content is protected !!