Jučer je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije održan redoviti sastanak Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih kojem je nazočio i predsjednik Vlade HBŽ, Ivan Vukadin. Tema sastanka bila je trenutna epidemiološka situacija na području Hercegbosanske županije o kojoj su članovi stožera, svatko iz svoje perspektive iznijeli najnovije informacije.

Kako su kazali na sastanku, prevencija od daljnjeg širenja zarazne bolesti COVID-19 u ovom trenutku je ključna zbog okupljana u novogodišnjoj noći, te stoga pozivaju građane na maksimalnu odgovornost prema svom zdravlju i zdravlju drugih, pridržavajući se tako svih mjera i preporuka izdanih od nadležnih zdravstvenih institucija i ustanova.

Na kraju sastanka, članovi Stožera i predsjednik Vukadin izrazili su zahvalnost na svakoj požrtvovnosti i uloženom trudu svom medicinskom osoblju, a posebno djelatnicima covid odjela u Županijskoj bolnici „dr. fra Mihovil Sučić“, djelatnicima u covid ambulantama u područnim Domovima zdravlja, te djelatnicima covid odjela i osoblju SKB Mostar poželjevši im sretniju i uspješniju novu 2022. godinu.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!