Grad Ljubuški nastavlja sa aktivnostima pružanja potpore studentima sa područja grada, nakon studenata koji upisuju prvu godinu studija i redovitih studenata viših godina studija sa područja Ljubuškog danas su to bili studenti koji su u svom studiju ostvarili izvrstan uspjeh u 2020/21 godini, dobitnici dekanovih i rektorovih nagrada na svojim sveučilištima.

Nakon javnog poziva za dodjelu potpore najuspješnijim studentima Grada Ljubuškog na koji se prijavilo četrnaest studenata za njih je danas upriličen je svečani prijem.

Njih su na svečanom prijemu u gradskoj upravi primili gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik gradskog vijeća Tihomir Kvesić kako bi im osobno čestitali na uspjehu i u ime Grada Ljubuškog nagradili sa novčanom potporom u iznosu od 500 KM.

„ Vi ste najbolji od najboljih, imamo se čime ponositi “ rekao im je gradonačelnik Markotić istaknuvši kako je ovo nastavak potpore studentima sa područja Ljubuškog.

„U posljednja dva mjeseca našu potporu uz Vas dobila su i 353 studenta viših godina te 153 studenta koji upisuju prvu godinu studija. Želimo Vam pružiti potporu, nagraditi vaše zalaganje i trud i reći vam da smo na raspolaganju za svu pomoć ukoliko je netko od vas treba, naša vrata su vam otvorena.„

Nagrađeni studenti su se zahvalili na prijemu i potpori, a razgovor se nastavio kroz predstavljanje studija i rezultata koje su ostvarili.

Poslušajte izjave gradonačelnika i danas prisutnih studenata.

Bjanka Medić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!