Jučer su odigrane prve dvije utakmice osmine finala Lige prvaka, City je razbio Sporting iz Lisabona s 5:0, dok je PSG u sudačkoj nadoknadi slomio otpor Reala. Večeras se sastaju Bayern i Salzburg te Inter i Liverpool uz izravan prijenos na Drugom programu HTV-a. 

Inter dočekuje moćni Liverpool koji se prošetao svojom skupinom sa svih šest pobjeda. Momčad Jurgena Kloppa u sjajnoj je formi, a ovoj godini ne znaju za poraz.

Trener Intera Simone Inzaghi večeras neće moći računati na Barellu, Correru i Gosensa, ali zato su tu naši Brozović i Perišić koji bi trebali predvoditi prvaka Italije. 

– Vjerujem da je Liverpool favorit, ali dvije utakmice se moraju igrati. Liverpool ima jake pojedinačne igrače, ali utakmica počinje s 0-0.

Njemački strateg na klupi Liverpoola nahvalio je našeg Perišića:

– Izdvojio bih Perišića, radili smo zajedno i bili jako uspješni. Osvojili smo dvostruku krunu u Njemačkoj i stvarno se jako veselim susreti s njim. Izgubio sam od njega u finalu Kupa Njemačke, a nakon toga se više nismo susretali. Stvarno jako volim Perišića.

U drugom susretu večeri favorizirani Bayern dolazi u goste Salzburgu. Bavarci su uvjerljivo sa svih šest pobjeda došli do nokaut faze baš kao i Liverpool, dok je Salzburg imao polovičan učinak. 

Ova dva tima susrela su se i prije dvije godine u grupnu fazi ovog natjecanja, tada je oba puta bio bolji njemački klub, zabivši im u dvije utakmice devet golova. 

– U većini slučajeva postižemo više golova nego što primimo. Svi smo voljni sutra postići bolji rezultat od onoga što smo postigli u subotu, rekao je Julian Nagelsmann osvrćući se na težak poraz od Bochuma 4:2 prošlo kolo.

– Bayern je jedna od najboljih momčadi na svijetu. Tako da smo spremni za oluju koja nas čeka, poručio je Matthias Jaissle, trener Salzburga

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!